Recensies

Recensies

5/5

Jacob-d-V – Juli 2021
Fantastische fijne camping, super vriendelijke eigenaren en in voor een praatje, mooi gebied om te fietsen wij komen hier zeker terug.

4/5

Frankgeerts – Juli 2021
Mooie rustige camperplaats nog maar pas geopend wij zijn er geweest als tussenstop op weg naar Texel. Goed ontvangst leuke eigenaren. We komen zeker nog eens terug.

4/5

Schaap – Juli 2021
Een oase van rust. Weids uitzicht over landerijen. Super vriendelijke ontvangst. Ze zijn nèt geopend en nog volop in opbouw. Grasmat, wegverharding, elektrapunten en stortplaats zijn klaar. Sanitair nog in aanbouw, dit wordt (tijdelijk) opgelost met een prima mobiele sanitair-unit, welke spic en span schoon gehouden wordt. In de loop van het jaar kunnen ze hopelijk verder met de inrichting en aankleding van de camping. Veel succes Marina en Dianne

5/5

Han-de-Bont – Juli 2021
Mooie rustige plek, nog in opbouw. WiFi doet het nu ook. Fijn fietsen in de omgeving.

5/5

Summitbus – Juli 2021
Op donderdag 1 juli is beperkt open gegaan campercamping Zonnehove in Wieringerwaard. Prijs per nacht( nu nog ) €12,50 . Toiletgebouw nog niet klaar, er staat nu voor tijdelijk een toiletwagen ( douche en toilet) Ontvangst super vriendelijk. Omgeving fijn om te fietsen en uitzicht over de velden. Verder rustig met soms dat de buren ( koeien) wat loeien. Aanrader. Wij hebben hier 3 nachten gestaan .

5/5

Brenda-en-Vincent – Juli 2021
Vriendelijk ontvangst met veel info over de omgeving. De camperplaatsen zijn nog in aanbouw maar we hebben op een prima verharde plaats gestaan. Ontzettend rustig en mooie natuur. Het mobiele toilet is erg schoon. Het toilet gebouw in aanbouw ziet er veel belovend uit.

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?