Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn de familie Bakker. Onze familie heeft boerderij Zonnehove al meer dan 60 jaar in zijn bezit. We kennen de omgeving dan ook op ons duimpje. De prachtige weilanden en de charme van de polder willen wij graag met jullie delen!

Eigenaresse van boerderij Zonnehove, Marina, en haar oudste dochter Dianne, hebben samen besloten dat de boerderij wel toe was aan een toevoeging: een boerencamping/camperplaats. Zo is Camping Zonnehove dan ook tot stand gekomen.

Dianne heeft met haar toeristische opleiding altijd al een droom gehad om iets voor zichzelf te beginnen. Marina vindt het, nu de kinderen langzaamaan het nest uitvliegen, fijn om voor gasten klaar te staan en andere mee te laten genieten van de prachtige omgeving.
De dagelijkse zaken zijn in handen van Marina en Dianne, maar uiteraard staat de rest van de familie ook klaar voor Camping Zonnehove en haar gasten.

Als u op zoek bent naar rust, vrijheid, open communicatie en ronduit genieten dan bent u bij Camping Zonnehove aan het juiste adres!

Wij vinden het belangrijk dat u zich welkom voelt en staan altijd open voor verbeteringen en tips. Laat het ons dan ook gerust weten door contact met ons op te nemen.

Hopelijk tot snel!

– Marina & Dianne Bakker

×

Powered by WhatsApp Chat

× Hoe kan ik je helpen?